Reiniging Vetkanaal

Klik hier voor de Afzuiginstallatie Handout voor uw verzekerde

De ‘Frituren / Koken clausule’ is binnen de branche Horeca een van de belangrijkste clausules om rekening mee te houden. Brand in het afzuigkanaal of bijbehorende motoren en randapparatuur (door ophoping van vet) is een veel voorkomende schadeoorzaak en heeft grote gevolgen die gemakkelijk voorkomen kunnen worden door adequaat onderhoud te laten plegen en tijdig schoon te laten maken.  

De clausule verplicht verzekerden o.a. de volledige lengte van de schoorsteen, extractiebuizen met extractiemotoren en ventilatoren minimaal eenmaal per jaar door een gespecialiseerd bedrijf te laten reinigen.

APC Holland en VETkanaal hebben de handen ineen geslagen om de verzekerden van APC Holland op dit gebied beter van dienst te zijn. Zo kan het zijn dat tijdens de verplichtte jaarlijkse inspectie door VETkanaal de vervuilingsgraad dermate laag is dat reiniging (nog) niet nodig is. In dat geval wordt een certificaat afgegeven waaruit blijkt dat verzekerde voldoet aan de eisen in de polis. Als de vervuilingsgraad brandgevaarlijk is zal er een rapport opgemaakt worden met een advies om te reinigen.

Voor het maken van een afspraak en de kosten hiervan kunt u klikken op het logo

logo vetkanaal

Innovatie voor tussenpersonen

APC Holland is een innovatieve assuradeur gericht op zakelijke schadeverzekeringen.
Onze Tussenpersonen kunnen via de online module binnen enkele minuten een offerte aanvragen voor zakelijke exploitanten of onroerend goed bezitters.

Zaken doen? Bel ons: 070 - 763 0 763
logo-apc

Inloggen