Steeds vaker krijgen ondernemers te maken met zieke medewerkers. Verzuim is voor iedere werkgever en werknemer een vervelende situatie. De afwezigheid van personeel door ziekte is een uitdaging voor iedere ondernemer. Het is daarom van belang dat je de juiste partners hebt om je hierin te begeleiden. Als ondernemer heb je het al druk genoeg en wil je liever doen waar je goed in bent; ondernemen.

Als werkgever zijn er een hoop verplichtingen om aan te voldoen. Daarnaast wil je natuurlijk het liefst dat jouw medewerker zo snel mogelijk duurzaam hersteld en weer inzetbaar is.

Vanuit het Verzuim Totaal Op Maat (VTOM) pakket kan de ondernemer zelf een passende arbodienst kiezen. Wij geloven namelijk dat een persoonlijke en mensgerichte begeleiding voor alle betrokken partijen het beste werkt. Daarnaast kan gekozen worden voor een van onze partners, waardoor je zeker weet dat je goed wordt begeleid.

onze partners

PersonPlus

Wij zijn PersonPlus, dé externe personeelsafdeling van het MKB. Alles op het gebied van personeelszaken is waar we goed in zijn, experts durven we wel te stellen. En waarom we dat vinden? Wij hebben jarenlange ervaring op verschillende vlakken van personeelszaken.

We doen dit door middel van salarisadministratie, HR-ondersteuning, juridisch advies en verzuim- en arbodiensten. Alles voor jou regelen zodat jij dat kan doen waar jij goed in bent, ondernemen. Daar krijgen wij bij PersonPlus energie van. Wij zijn gevestigd in Goes (Zeeland), en ondersteunen klanten door heel Nederland!

ArboBenefits

Welkom bij ArboBenefits, gecertificeerde arbodienst met landelijke dekking.

Onze focus is gericht op verzuimmanagement en personele risicobeheersing. Dit doen wij door dienstverlening op maat te bieden, korte lijnen te hanteren en door onze klanten op een persoonlijke manier te ontzorgen in ziekte- en verzuimbegeleiding.

Dagelijks staat ons team klaar om je te ondersteunen in wettelijke taken en verplichtingen bij ziekte en verzuim van personeel.

Amplio 360

Inzetbare werknemers en werkgeverschap geregeld!

Bevlogen werknemers die goed presteren. Minder verzuim en dus een beter bedrijfsresultaat. Amplio 360 is een uniek platform voor werkend Nederland. Samen halen we het beste uit jouw team.

Compleet aanbod voor al jouw personeelszaken. Bedrijfsadvies en begeleiding van werknemers. In de vorm van separate diensten en abonnementen. Gericht op verzuimmanagement en duurzame inzetbaarheid. Uitgevoerd door de bedrijven uit de Amplio Groep.

Voor het grootbedrijf en haar werknemers, maar vooral ook voor het MKB.

kies zelf

Blij met je huidige arbodienst of wil je voor een arbodienst anders dan onze partners kiezen? Dat kan! Om gebruik te maken van een zelf gekozen arbodienst is het verplicht om de re-integratiemodule erbij af te nemen.

Met deze re-integratiemodule controleren we of de arbodienst, werkgever en medewerker zich aan de gemaakte afspraken houden. Hiermee worden onterechte uitbetalingen voorkomen.

Daarnaast kan je van onze verzuimexperts gebruik maken voor advies en als sparringpartner tijdens het hele re-integratieproces. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

wil je meer weten over verzuimbegeleiding?

Vraag het ons. We zitten voor je klaar.