Schade is natuurlijk heel vervelend, daarom doen we ons best om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen! Dit doen we niet alleen maar samen met onze partners die dit nét zo belangrijk vinden!

Als er schade is kunnen verzekerden en adviseurs direct bij onze partners terecht.
De gegevens op een rij:

sedgwick

schadebehandeling

Sedgwick neemt de gehele schadebehandeling op zich voor volmachtpolissen, van de eerste melding tot betaling van de claim. Elke betrokkene bij een schade is gebaat bij een snelle afhandeling. Het helpt daarom om bij de melding de volgende stukken mee te sturen: ingevuld schadeformulier, foto’s van de schade en offertes/prijsopgave voor herstel.

e: schade@apcholland.nl
t: 070 – 200 12 40
(24 uur per dag bereikbaar)

belfor

calamiteiten

BELFOR is ’s werelds grootste dienstverlener op het gebied van werkzaamheden na een calamiteit. BELFOR saneert en herstelt onder ander brand-, water- en stormschades van welke omvang dan ook.
Voor verzekerden van apc holland staat deze calamiteitendienst overal in Nederland binnen drie uur voor de deur als dit nodig is.


t: 0900 – 4321 4321

(24 uur per dag bereikbaar)

glaspunt

glasschade

Veel van onze polissen hebben standaard een allrisk dekking voor glasschade. Verzekerde mag bij schade een eigen glaszetter inschakelen maar kan ook gebruik maken van onze Glasschade Service via Glaspunt. Het voordeel is dat verzekerde geen nota of alleen de BTW nota krijgt als deze verrekenbaar is. Glaspunt garandeert een reparateur binnen 30 minuten ter plaatse.


t: 088 – 452 77 07

(24 uur per dag bereikbaar)

personplus

verzuim

PersonPlus is het centrale aanspreekpunt voor werknemer, werkgever, Arbodienst en verzekeraar. Ziekmeldingen worden direct vanaf de eerste ziektemelding opgevolgd en op de eerste ziektedag door PersonPlus bij de verzekeraar gemeld. Het is belangrijk dat ziekmeldingen op de eerste dag gemeld worden via e-mail of telefoon.

e: verzuim@personplus.nl
t: 0113 – 405 680
(iedere dag van 9:00 tot 17:00u bereikbaar, ook in het weekend)

heb je nog vragen?

Ons team zit voor je klaar.