Over 56 dagen is het zover. Op 28 november is de AMdag 2023!
Wij zijn van de partij! Jij toch ook?

Aanmelden kan gratis met je AFM nummer. Samen met collega’s onze stand bezoeken? Met een AFM nummer kun je meerdere personen aanmelden zodat alle collega’s erbij kunnen zijn.

Heb je geen AFM nummer maar wil je AMdag 2023 wel mee maken?
Laat het ons weten, we mogen een aantal relaties meenemen.

  • AMdag
  • dinsdag 28 november ’23
  • 09:30 tot 18:00 uur
  • locatie DeFabrique Utrecht

Heb je het artikel op AMweb al gelezen? 

“In een verzekeringsbranche waar de menselijke factor steeds vaker wordt vergeten, blijft apc holland trouw aan een overtuiging: verzekeren draait om mensen. Als partner van het intermediair zetten zij zich in voor een verzekerd Nederland waar de mens centraal staat.

 

mensgerichte aanpak

Met focus op innovatie en een diepgeworteld geloof in persoonlijke groei, maakt apc holland het leven van het intermediair makkelijker. Ze zien intermediairs als de bouwstenen voor een mensgerichte aanpak.
Ze geloven dat…” Lees het artikel hier verder.

 

einde nulurencontract

Er zijn al lange tijd zorgen over de werking van de arbeidsmarkt. Om meer evenwicht op de arbeidsmarkt te creëren ligt een wetsvoorstel klaar dat een einde maakt aan het nulurencontract. ❌

Dit is natuurlijk goed nieuws voor medewerkers en zelfstandigen maar kan wel meer risico opleveren voor werkgevers. Zeker op het gebied van verzuim.

Ter bescherming van de werkgever biedt het Verzuim Totaal Op Maat pakket een oplossing. Zo kun je medewerkers met een salaris onder € 7.500 uitsluiten van de verzekering. 🤛 Het soort contract is hierbij niet belangrijk.

Kies je ervoor om medewerkers met een salaris onder € 7.500 toch mee te verzekeren?
Dan ontvang je een korting van 10% over de totale premie. ✅