We willen iets belangrijks met je delen.

Er staat een spannende lancering te wachten van de vernieuwde POG omgeving! Dit vindt plaats tijdens de AMdag op dinsdag 28 november! Hier kun jij bij zijn.

aanmelden
Meld je hier gratis aan met je AFM nummer. Samen met collega’s onze stand bezoeken? Met een AFM nummer kun je meerdere personen aanmelden zodat alle collega’s erbij kunnen zijn.
Geen AFM nummer? Laat het ons weten, we mogen een aantal relaties meenemen.

sneakpeek
Achter de schermen is ons IT team al lange tijd hard aan het werk om de basis van de nieuwe online omgeving te bouwen. Tijdens AMdag mogen we eindelijk de vernieuwde Particulier Onroerend Goed omgeving laten zien. Iets waar we best een beetje trots op zijn maar waarmee jij vooral geholpen bent. Een box 3 woning verzekeren wordt makkelijker dan ooit tevoren.

Daarnaast zijn we op AMdag met de nieuwe apc holland beursstand. Een beursstand die nu nog in productie is. Houd de LinkedIn pagina in de gaten voor een sneakpeek.

 

bailey vertelt…

Meld je hier aan voor de AMdag
op dinsdag 28 november ’23
van 09:30 tot 18:00 uur
locatie DeFabrique Utrecht

 

tips om ondernemers te helpen besparen op een aov
VVP schreef er laatst al over maar onderstaande tip staat daar nog niet tussen.
De meeste ondernemers kennen een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) wel maar wist je dat je je inkomen ook op een andere manier kunt verzekeren?

Een AOV is vaak kostbaar met veel eisen. Waardoor veel ondernemers hier niet voor kiezen. Daarmee lopen ondernemers veel risico om hun volledige inkomen te verliezen.

Met de ondernemer op verzuim (OOV) dekking binnen het Verzuim Totaal Op Maat kun je op een voordelige manier toch jouw inkomen verzekeren. Zonder de hoge premie en vele eisen van een AOV. Als de onderneming minimaal € 100.000 totale loonsom heeft dan kan de ondernemer/DGA al mee verzekerd worden op de verzuimverzekering.
Bereken hier de premie-indicatie