Sekswerkers verzekeren is een actueel onderwerp sinds NN vorige maand aankondigde het voor sekswerkers mogelijk te maken om een reguliere zakelijke schadeverzekering af te sluiten. Ook de Vereende haakte hier eind januari op aan vanwege de mogelijkheden voor het afsluiten van gebouwenverzekeringen voor sekswerkers.

Ondanks het tabboe dat op erotische gerelateerde bedrijven en coffeeshops rust zijn er gelukkig steeds meer verzekeringsmogelijkheden voor deze branches. Sinds de start van apc holland in 2012 worden ondernemers in deze sectoren al door verzekeringsadviseurs gelopen met het Totaalpakket voor Ondernemers en het (commercieel) Verhuurd Onroerend Goed pakket. Wat ook zo blijft.

In het Totaalpakket voor Ondernemers en (commercieel) Verhuurd Onroerend Goed pakket zijn erotische gerelateerde bedrijven en coffeeshops net als andere bedrijven verzekerd voor alle van buitenkomende onheilen, naast de andere voordelen.

De verzekeringen zijn makkelijk aan te vragen via de zelf regelen pagina.

of vraag het direct aan

 

bailey vertelt…

Het Totaalpakket Voor Ondernemers (TVO) is een uitgebreid verzekeringspakket dat goed aan te passen is aan de wensen van de ondernemer.
Niet één gebouw is hetzelfde. Het (Verhuurd) Onroerend Goed (VOG) pakket biedt daarom de mogelijkheid voor maatwerk.

vertel me meer!